Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowe twarze dla female by Wredna

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bawiłam się trochę w 3d maxie, przy okazji ucząc się tego programu. Zrobiłam kilka "twarzyczek" dla damskiej części postaci w mt2.

Może komuś się przyda ten efekt mojej zabawy i nauki ;-)

Za jakiś czas na pewno zostaną przeze mnie dodane również wersje dla płci "brzydkiej" ;P
Pozdrawiam.

TWARZEFEMALE.png

DL

http://speedy.sh/2zGsY/face-mt2-female.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/65ba89f59520fa7d381aafba8ea8ac1c1252bf79437edf213a91f0463f38d8cf/analysis/1373911949/

Opublikowano

Dla sury są boskie :) I czekam na Ss płci brzydkiej :D

Też podobają mi się najbardziej sury, zwłaszcza ta z pająkiem ;-)

Ninje i wojke trudno było edytować bo maja takie wielkie, mangowe gały przez co prawie za każdym razem wyglądały, jak psychicznie słodkie laleczki.

Opublikowano

hehe, super ... Jak zawsze świetne wykonanie.

Przeglądając to wpadł mi do głowy pomysł, że podczas tworzenia postaci możemy zmienić wygląd naszej postaci. Zmienić fryzurę, oczy, usta, dodać tatuaże. Tak jak tworzenie swojej postaci w fifie czy ps'ie xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

hehe, super ... Jak zawsze świetne wykonanie.

Przeglądając to wpadł mi do głowy pomysł, że podczas tworzenia postaci możemy zmienić wygląd naszej postaci. Zmienić fryzurę, oczy, usta, dodać tatuaże. Tak jak tworzenie swojej postaci w fifie czy ps'ie xD

Jak najbardziej można. Wystarczy fryzurę zapisać razem z twarzą ;-)

Opublikowano

Też podobają mi się najbardziej sury, zwłaszcza ta z pająkiem ;-)

Ninje i wojke trudno było edytować bo maja takie wielkie, mangowe gały przez co prawie za każdym razem wyglądały, jak psychicznie słodkie laleczki.

No ta z pająkiem :) Jeszcze te oczy takie zaje..:) A co do wojki i ninjy prawda maja mangowe oczy :D

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...